Apahidenii știu să se mobilizeze pentru cauze nobile! Felicitări OFSD pentru implicare

| Scris de apahida.ro | 2019-07-29 | SOCIAL | |

Ieri la Apahida a avut loc un eveniment caritabil organizat de către Organizația Femeilor Social Democrate din Apahida, un eveniment la care au participat sute de persoane și prin care s-a încercat strângerea unei sumei cât mai importante pentru sprijinirea Anyei, o fetiță de numai trei ani care are nevoie de o intervenție chirurgicală mai complicată dar și mai costisitoare care va avea loc în luna august în Germania. 

În acest sens, în cadrul evenimentului mai mulți artiști au concentrat pentru cei prezenți, a fost organizat un târg de jucării, dar și multe alte activități dedicate celor mici. Foarte multe persoane din Apahida au ținut să se alăture aceste cauze nobile și să doneze pentru micuța Anya. Conform organizatorilor s-a reușit strângera unei sume de 4300 euro.

Dragii noștri ,in urma evenimentului “ Împreuna pentru Anya” care s-a desfășurat astăzi in Apahida, suma strânsă din donații a fost de 4300€! 
Multumim din suflet celor care au ajutat/colaborat, multumim celor care au fost prezenți și au donat! Fără de voi acest lucru nu ar fi fost posibil! Datorită vouă, Anya își va putea cumpara orteza pentru operația care va avea loc pe data de 10.08.2019! 
Ma închin in fata voastră oameni minunați!!!! - declarat una dintre organizatoarele evenimentului pe Facebook

Felicitări femeilor social democrate pentru implicare, este a doua acțiune caritabilă prin care reușesc să ajute familiile unor copii care sunt în dificultate cu sume considerabile pentru realizarea unor operații care să le îmbunătățească sănătatea. Merită felicitați toți cei care și-au adus aportul la acest eveniment, dar și cei care au donat pentru micuța Anya.

De asemenea trebuie apreciată și atitudinea apahidenilor în general, care dovedesc că știu să se mobilizeze în astfel de situații și împreună reușesc să facă lucruri mărețe pentru o cauză nobilă.

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: