CTP a ajuns la Apahida!

| Scris de www.apahida.ro | 2014-04-23 | SOCIAL | |

Dupa  aproape un an de la primele discutii legate de revenirea RATUC la Apahida, iata ca acest lucru s-a materializat. Compania de Transport public este de astazi singura firma care asigura transportul calatorilor pe raza comunei Apahida. Primele curse CTP au pornit la ora 5 atat din Apahida cat si din municipiul Cluj Napoca. Primarul comunei Apahida, Grigore Fati a inaugurat cursele CTP, impartind calatorilor informari privitoare la transportul in comun.

Autobuzele folosite pe ruta M41 sunt articulate incapatoare si confortabile.

Reamintim calatorilor ca abonamente se pot face in Cluj Napoca la statiile IRA si Cinema Marasti, dar si in Apahida la statia Blocuri. De asemenea Miercuri si Joi se pot face abonamente si la Casa de Cultura din Apahida dupa ora 16. Incepand de saptamana viitoare abonamente pe rutele M43 si M42 aferente localitatilor Dezmir si Sannicoara se vor putea face chiar din aceste localitati.

Biletele se pot cumpara de la ghiseele RATUC din Apahida si Cluj si de la magazinele alimentare din Apahida Bedanis(langa podul de fier), Marul de Aur(vis-a-vis Primarie), Kikoko(drumul Cojocnei), Turcu (Spalatoria Auto Sannicoara), Bonas(Dezmir) si Podar(Dezmir)

Incepand cu 5 Mai va fi functionala si ruta M44 Cluj Napoca - Corpadea. Pe aceasta ruta se vor folosi pentru inceput microbuze.

Va reamintim ca puteti veni cu sugestii si reclamatii privitoare la transportul in comun. CLICK pentru o sugestie sau reclamatie

 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: