Cosm-Fan la Electric Castle

| Scris de www.apahida.ro | 2014-06-22 | SOCIAL | |

Unul dintre cei mai mari procesatori de carne din Transilvania îsi desfasoara activitatea pe raza comunei Apahida. Cosm-Fan si-a început activitatea în anul 1994 si s-a dezvoltat cu timpul prin forte proprii, dar si cu ajutorul unui proiect SAPARD implementat în anul 2008. Acest proiect i-a adus o fabrica noua, echipata cu tehnologie moderna. Cu aceasta fabrica noua Cosm-Fan a reusit sa mareasca productia zilnica de mezeluri, fapt ce a determinat înmultirea magazinelor proprii Cosm-Fan de pe teritoriu municipiului si judetului Cluj.

Familia Moldovan a stiut nu doar sa produca mezeluri de calitate, ci si sa îsi vânda si promoveze produsele pe piata clujeana. Cosm-Fan si-a dezvoltat peste 20 de magazine proprii în care se vând mezelurile produse la Sannicoara. 

Desi afacerea mergea bine, în urma cu aproximativ un an conducatorii acestei societati au facut o mutare necesara pentru viitorul companiei. Schimbarea brandului în Moldovan Carmangerie Sannicoara. Originea produsului este evidentiata în denumirea marcii, iar acest lucru este mai usor de retinut pentru consumatori. Noua imagine a produselor de Sannicoara, mai moderna si mai îngrijita a impus o modernizare a magazinelor de prezentare. Momentan  sunt doua magazine noi de prezentare în Cluj Napoca, însa dezvoltarea firmei sub nou brand continua. 

Administratorii firmei nu au neglijat nici prezenta la diferite târguri de profil din tara si din Europa, prezentându-se de fiecare data cu mezelurile facute dupa retete traditionale în fabrica de la Sannicoara.

De-a lungul anilor Cosm-Fan a participat la zeci, probabil sute de festivaluri din tara cu diverse produse la gratar, pregatite pentru cei prezenti. Fie ca fost vorba de Zilele Berii, Zilele Clujului, Zilele oraselor Gherla, Dej etc, Cosm-Fan a tinut sa fie acolo! Cosm-Fan a fost în acest an si la Electric Castle unde standul cu preparate la gratar de Sannicoara a functionat pe toata durata celui mai mare festival de muzica din România.

Povestea Cosm Fan este o poveste de succes a unei afaceri de familie, care a stiut când, unde si cum sa investeasca pentru ca produsele lor sa fie vândute si promovate cel mai bine.

 

 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: