CONCURS: Apahida.ro te trimite la fitness... la Omnia Fitness & Spa

| Scris de apahida.ro | 2019-04-04 | SOCIAL | |

A venit primavara si acum e momentul sa-ti imbunatatesti conditia fizica, cel mai bun loc din Apahida unde poti face acest lucru este desigur Omnia Fitness & Spa. Aici vei gasi o sala dotata cu echipament modern si instructori acreditati, care te invita la diferite clase: trx, cycling, pilates, zumba, tabata si altele. In plus, te poti relaxa la sauna umeda sau uscata, toate acestea in cele mai prielnice conditii.

Mai mult decat atat din luna martie si copiii sunt asteptati la noul concept "Active Kids", un proiect dedicat exclusiv copiilor (8 – 12 ani).

Dorim ca prin acest program să le inducem copiilor comportamente de viaţă sănătoasă (nutriţie, mişcare, echilibru emoţional) pe care să le menţină şi acasă. Programul îi va ajuta pe copiii supraponderali să scape de greutate, pe cei retraşi, să socializeze şi să interacţioneze, pe cei energici, să-şi consume energia.

Vrei sa te apuci de treaba?

Apahida.ro le ofera primilor doi cititori care se decid sa-si imbunateasca conditia fizica posibilitatea de a achizitiona un abonament full valabil 30 de zile, la doar 90 lei (pentru detalii suna la 0741-175-358). In plus, in perioada 4-10 Aprilie punem la bataie un abonament gratuit pentru toti cei care distribuie postarile Apahida.ro marcate cu indicativul (C), pentru a putea fi contorizate postarile trebuie sa fie publice. 

Profita de timpul favorabil si incepe sa-ti construiesti corpul perfect, Omnia Fitness&Spa este locul ideal pentru acest lucru. Mai mult informatii despre program, abonamente si facilitati puteti gasi pe site-ul www.omnia-spa.ro sau la locatia de pe strada Octavian paler Nr.2a Apahida.

Omnia Fitness&Spa este partener al publicatiei Jurnalul de Apahida.

 

 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: