Mariș revine pe podium de data aceasta la KEMPO! Apahideanul a câștigat din noul titlul național

| Scris de apahida.ro | 2018-02-06 | SOCIAL | |

Ciprian Mariș a participat în acest weekend la Campionatul național de Full Kempo reprezentând clubul Politehnica Cluj-Napoca și MMA Transilvania o competiție la care au evoluat peste 500 de sportivi, care s-a desfășurat în capitala țării. Printre cei mai cunoscuți luptători, care au urcat în ring, pe lângă sportivul nostru au fost Tolea Ciumac și Nicu Negumereanu. 

”Luptătorul din Apahida” a reușit să câștige toate cele trei meciuri și astfel să-și adjudece și în acest an titlul național la Kempo. 

A fost o competiție frumoasă cu luptători pregătiți, am avut trei meciuri grele, dar am reușit să câștig și asta este cel mai important. Vreau să-l felicit pe adversarul meu din finală Alexandru Mezei care a făcut un meci bun, însă mă bucur că am reușit să fiu eu câștigătorul acestui meci. 

Cu această ocazie țin să le mulțumesc celor de la Politehnica Cluj-Napoca care m-au invitat să particip la această competiție dedicată amatorilor, dar și celor de la MMA Transilvania alături de care mă pregătesc zilnic. 

Cu acest prilej vreau să le mulțumesc și pe această cale celor care mă susțin financiar și fără de care nu aș fi putut ajunge aici Strict Prest, Men”s Club, Rent & Go, AGM Group,  Multi Power, Rubio și celorlalți.  - ne-a declarat Ciprian Mariș

Mariș își începe anul sportiv cu un succes de moral dacă putem să-i spunem așa, întrucât a susținut trei meciuri la amatori, marile provocări vor veni la începutul primăverii când conform unor surse Mariș ar putea să îl întâlnescă din nou pe Bogdan Barbu într-un meci ”care pe care”, o confruntare care pornește de la scorul general de 1-1. 

 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: