Beard Brothers sustin o campanie umanie umanitara. Printre ei si un apahidean, Razvan Rosca

| Scris de www.stiridecluj.ro | 2014-05-01 | SOCIAL | |

Bărboșii din ”Beard Brothers” au început cu dreptul o nouă campanie umanitară: “Beard On! For Eduard”, care se adresează lui Eduard Tudurache, un băiețel de 6 ani, diagnosticat cu Sarcom Ewing, o tumoare osoasă agresivă. 

Eduard necesită două operații în Germania, care costă 20.100, respectiv 6.000 de euro. Suma pentru prima operație a fost strânsă deja de familia lui Eduard, bărboșii vrând să pună umărul și la adunarea banilor pentru cea de-a doua operație.

Momentul principal al campaniei, însă, îl reprezintă ziua de 7 mai, atunci când, de la ora 20.00, peste 1.000 de oameni vor participa la un mini-festival organizat pentru micuțul Eduard într-un loc neconvențional, și anume o hală industrială. Pe afiș sunt trecute șase nume de trupe și artiști muzicali, după cum urmează: Natif, Bigtonez, Blazon (Camuflaj), Planet H, Genmaică Hi-fi, dar nu cei din urmă, trupa Subcarpați. Prețul biletului de intrare va fi de 20 de lei, iar suma de bani obținută va merge la familia lui Eduard. Concertele vor avea loc în hala industrială de pe Calea Baciului, nr. 2-4, din apropierea Amera Tower. Colectivul „Beard Brothers” țintește spre un prag de 5.000 de euro, cu care să-l ajute pe Eduard în tratamentul necesar.

Printre membrii Beard Brothers regasim si un tanar din Apahida, Razvan Rosca. Si el si ceilalti membrii ai acestei grupari s-au ras pe cap in semn de solidaritate cu micul Eduard. Razvan Rosca a studiat la Universitatea de Arte si Design din Cluj si este unul dintre primii membrii ai Beard Brothers. Daca l-ai vazut prin Apahida ras, cu barba si nu ai inteles cei cu noul sau look, acum stii ca sprijina o cauza nobila.

Atat el cat si ceilalti membri merita incurajati! Iar tu poti dovedi ca iti pasa de Eduard participand la concertul Subcarpati, 20 lei pentru o cauza umanitara si pentru un concert bun.

Citeste mai multe pe  www.stiridecluj.ro

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: