Un artist celebru va cânta la Sânnicoara în locul lui Pomohaci


Categorie: SOCIAL
Autor: www.apahida.ro
Data: 2017-08-25 Contor:

Artistul Cristian Pomohaci a fost inclus inițial pe lista interpreților programați să cânte la ”Fiii satului Sânnicoara” care va avea loc în data de 2 septembrie, însă din cauza scandalului mediatic în care este implicat, Primăria Apahida a decis să rezilieze precontractul semnat cu impresarii artistului. 
Reamintim precontractul a fost semnat inaintea izbucnirii scandalului de presă, inițial edilul comunei Grigore Fati era convins că iubitorii de folclor vor aprecia calitatea artistică a interpretului Cristian Pomohaci, în cele din urmă după excluderea preotului Pomohaci din Biserica Ortodoxă Română s-a considerat că ar fi mai indicată renunțarea la acest artistist, întrucât evenimentul ar fi putut degenera, locuitorii comunei Apahida, fiind persoa-ne destul de atașate de biserică și de valorile tradiționale. 


În locul său va cânta unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți de muzică popu-lară din Ardeal, Aurel Tămaș. Artistul care are în discografie și un album de muzică ușoară va reveni în fața fanilor din Apahida, de această dată cântând la ”Fiii satu-lui Sânnicoara”. Aducerea acestui artist s-a făcut cu sprijinul administratorului Strict Prest SRL Mircea Eugen Vereș care a ținut să le facă o surpriză sânnicorenilor, fiind de notorietate atașamentul pe care acesta îl are față de satul în care a crescut.
 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri:

reclama gaz sortav


www.apahida.ro 2012