Scorul etapei: MV TRANS - RATUC 1 - 1

| Scris de Sorin Bodocean | 2014-02-20 | SOCIAL | |

Astazi de la ora 17 s-a desfasurat la Casa de Cultura din Apahida o dezbatere publica, privind problema transportului in comun pe rutele aferente comunei Apahida. La sedinta au participat Primarul Comunei Apahida, doi, trei consilieri locali si cativa cetateni, maxim 20 de persoane.

Prezenta atat de scazuta arata inca o data ca oamenii in general sunt multumiti de serviciile de transport existente oferite de MV TRANS.

Primarul Grigore Fati a prezentat pe scurt demersurile facute de RATUC pentru a prelua transportul pe ruta de Apahida. De asemenea a facut cunoscuta inca o data la oferta facuta de RATUC pentru Apahida. A prezentat noile trasee pe care RATUC doreste sa opereze si anume Cluj Napoca - Corpadea, Cluj Napoca - Campenesti(prin Apahida) si Cluj Napoca - Sannicoara. Problema legalitatii acestor noi trasee este momentan singurul impediment care sta in calea RATUC, pentru a ajunge la Apahida. Oamenii care au asistat la discutie nu am avut intrebari si nelamuriri. Au fost doar trei interventii. Una a vicepresedintelui P.N.L, Tudor Oros care solicitat un pret mai mic la bilete din partea RATUCului daca se va realiza traseul de troleibuz. O alta a reprezentatului apahida.ro, care a reamintit celor prezenti despre echilibrul intre cei care vor RATUC si cei care vor MV TRANS conform sondajelor efectuate in ultimul timp. A treia din partea colegului de la infoapahida.ro care a intrebat daca noile trasee propuse de RATUC nu ar trebui licitate si ele.

Concluzia acestei discutii publice e simpla. Apahidenii in general sunt multumiti de serviciile oferite de MV TRANS si nu grabesc revenirea RATUCului. Iar autoritatile locale tinand cont de acest aspect asteapta rezolvarea proceselor intentate de FANY impotriva RATUCului pentru Baciu si Floresti. In functie de verdictul dat de justie vom sti daca va veni sau nu RATUC inapoi la Apahida

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: