Cel mai mare târg pentru agricultori și-a deschis porțile pentru o nouă ediție!

| Scris de apahida.ro | 2018-04-20 | REGIONAL | |

Agraria cel mai mare târg pentru agricultori ce are loc în Transilvania și-a deschis porțile pentru o nouă ediție. În acest an târgul are loc între 19-22 Aprilie și se desfășoară la Jucu în parcul Tetarom III. Sute de companii care oferă produse destinate agriculturii își etalează cele mai noi tehnologii, în speranța că vor reuși să-și îmbogățească portofoliu de clienți. Bineînțeles promoțiile și facilităţile pentru cei care intenționează să achiziționeze produse pe perioada târgului sunt prezente la fiecare stand. 

Ce poți vedea la târg?

Utilaje agricole de ultimă generație, tractoare  cu mulți cai putere, combine agricole pentru orice fel de teren, semănători  multifuncționale sau chiar mașini de recoltat struguri. 

Fermierii pot găsi  pe lângă mașinăriile specifice zootehniei exemplare de animale (vaci , oi) care dau un randament mai bun în producția de lapte și carne. 

Apahida este reprezentată la Agraria

Am avut plăcerea să regăsim și câteva firme care activează pe raza comunei Apahida, cu standuri extinse la acest târg important pentru agricultorii din Transilvania. 

Unul dintre cei mai importanți distribuitori de produse pentru fermieri din țară SuperFarm Land, care își are sediul în Apahida (Strada Libertăţii Nr. 220), și-a prezentat la târg o parte din miile de produse pe care le are în ofertă. SuperFarm Land și-a început activitatea în 2005 și a reușit să se dezvolte treptat ajungând să aibă acum sute de clienți din toată țara. Produsele comercializate de firmă din Apahida sunt fabricate în țări precum Germania, Franţa, Italia, Spania, Belgia, Olanda şi Portugalia, iar calitatea lor este  apreciată de cumpărători. Dezvoltarea comerțului online a determinat conducerea companiei să-și extindă activitatea și în mediul virtual, astfel în prezent o parte dintre clienți achiziționează produse direct de pe magazinul online superfarmland.com

Agroconcept distribuitorul mărcii New Holland Agriculture, care a deschis în Apahida în 2017 un centru regional și-a prezentat la Agraria 2018 cele mai noi tractoare, cu un spațiu de expunere de aproximativ 2000 mp, tractoarele New Holland a fost remarcate cu ușurință de toți vizitatorii.  Unul dintre produse de rezistență a standului Agroconcept 2018 a fost combina de recoltat struguri Braud 9070 potrivită pentru regiunile viticole ale Ardealului. 

Am avut plăcerea să-l întâlnim la târg și pe consilierul local PNL,Tudor Oros care este de profesie inginer agronom și care chiar dacă și-a dezvoltat o afacere în alt domeniul este în continuare pasionat de noile tehnologii în domeniul agricol

Am dorit să văd cum se face agricultura modernă, să văd noile inovații în domeniu și adevărul e tehnologia a evoluat foarte mult, iar acum lucrări agricole care erau o povoară în trecut se execută totul mecanizat și mult mai rapid. Dacă dispui de utilaje agricole moderne, agricultura devine o joacă de copii. 

Bineînțeles în momentul de față marele avantaj al agricultorilor este că pot accesa fonduri europene nerambursabile care îi ajută enorm.  - a declarat Tudor Oros

Dacă încă nu ați vizitat Agraria 2018 mai puteți face acest lucru până duminică 22 aprilie. Îndeosebi pentru cei care activează în domeniul agricol târgul, prezența la târg este foarte importantă. 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: