USR și-a făcut organizație la Apahida! Președintele este un tânăr antreprenor din zona IT

| Scris de apahida.ro | 2018-09-23 | POLITIC | |

USR Apahida este cea mai nouă organizație politică locală. Joi 20 septembrie a avut loc la pensiunea Adrys din localitate prima adunare generală a noii organizații, întâlnire la care au participat membrii importanți ai filialei clujene, dar și cunoscutul deputat Emanuel Ungureanu. 

Deputatul clujean a vorbit despre misiunea noii organizații, dar și despre motivația care ar trebui să stea la baza implicării oamenilor noi în politică, care trebuie să fie dorința sinceră de a rezolva problemele comunității.

Membrii organizației locale care au aspirat la funcții de conducere in biroul local și-au depus candidaturile pe baza unu CV însoțit de un plan de acțiune și au fost invitați să-și susțină candidatura în fața publicului prezent. 

În urma alegerilor s-a stabilit că noul birou local va fi condus de un președinte și trei vicepreședinți după cum urmează:

- Președinte USR Apahida - Cristian Florean 

- Vicepreședinte - Delia Sucală 

- Vicepreședinte -  Sebastian Pop

- Vicepreședinte - Eugen Pop

Cristian Florean este așadar primul președinte al USR Apahida. Antreprenor din zona IT, Cristian Florean în vârstă de 36 de ani conduce cea mai cunoscută firmă de software din comună. 

„Mulțumesc colegilor pentru încrederea acordată!

Am fost atras de USR datorită activității pe care o desfășoară și sunt cu totul în asentimentul acțiunilor și valorilor promovate! Sunt multe cele ce am vrea să fie făcute mai bine și mai repede în comunitatea locală și mai ales să întrevedem planul de dezvoltare al comunei pe termen mediu și lung, de aceea te invit, vă invit să veniți în echipă noastră! 
Localitatea poate fi exact așa cum o vrem noi, ajunge doar să ne implicăm! 

- Cristian Florean - președinte USR Apahida

Cristian Florean - președinte USR Apahida

USR-istii din Apahida sunt deciși să devină al treilea partid prezent în Consiliul local Apahida, iar dacă vor reușii să îmbunătățească scorul obținut de USR la alegerile parlamentare din 2016, în comuna Apahida , au șansa să intre în Consiliu local cu mai mulți reprezentanți și să conteze în luarea deciziilor la nivel local. 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: