Sărbătoare în tabăra PSD Apahida. Sute de participanți la aniversarea primarului Grigore Fati

| Scris de apahida.ro | 2019-05-14 | POLITIC | |

Sărbătoare în tabăra PSD Apahida, primarul Grigore Fati și-a aniversat ziua de naștere și a organizat o petrecere la care au participat sute de persoane. Duminică 12 mai parcarea restaurantului Han Km 17 din Jucu a fost neîncăpătoare, începând cu ora 13 au început să sosească invitații edilului Grigore Fati la petrecerea organizată cu ocazia aniversării vârstei de 62 de ani. 

Numărul mare de invitații prezenți (confirm unor surse apropiate PSD peste 300 de persoane) demonstrează că în ciuda valului antipatie de care are parte PSD-ul la nivel național, liderul social democraților din Apahida reușește să-și păstreze electoratul aproape. 

Printre cei prezenți la petrecere s-au numărat și liderii filialei județene a Patidului Social Democrat, deputatul Horia Nasra, Cornel  Itu, Remus Lăpușan, Ioan Oleleu și alții. Cum era de așteptat printre invitații s-au regăsit consilierii social democrați locali, dar și mulți angajați ai Primăriei Apahida. 

grigore-fati

Grigore Fati a intrat la horă alături de membrii ansambului folcloric Somesul Apahida

Celor prezenți li s-a servit balmoș și gulaș și au avut posibilitatea de a bea bere pe săturate. De voia bună a oaspeților s-au ocupat tinerii membrii ai ansablului folcloric ”Someșul Apahida” care a dat o reprezentație de virtuozitate pentru cei prezenți. 

Au fost prezenți la eveniment și doi cunoscuți liberali, primarul comunei Bonțida Emil Cârhaț, dar și consilierul PNL Apahida Tudor Oros. 

 

 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: