Biroul national a luat decizia! Fostul membru al PSD Apahida exclus din USR

| Scris de apahida.ro | 2019-03-14 | POLITIC | |

Filiala USR Apahida înfiintata toamna trecuta s-a despartit de unul dintre membrii primului birou local constituit, în urma unei decizii luate ieri de biroul national al partidului. Delia Sucala fost consilier local PSD, care a ocupat si alte functii de conducere în cadrul PSD Apahida si-a depus adeziunea la USR anul trecut, adeziune care a fost acceptata printr-o derogare de la regulament de catre biroul judetean. Ulterior constituirii biroului local, membrii filialei Apahida au devenit nemultumiti de activitatea Deliei Sucala, dar si de omisiunile pe care, spun ei, le-a facut când a completat adeziunea la USR.

Prima masura a fost luata la nivel local, i-a fost retrasa calitatea de vicepresedinte a organizatiei locale. Ulterior s-a facut o sesizare catre biroul judetean, care a mandatat responsabilitatea luarii unei hotarâri catre biroul national.

Despre cazul fostei vicepresedinte PSD Apahida care a ajuns vicepresedinte la USR au aflat aproape totii membrii USR din tara, articole de pe apahida.ro si ziardeapahida.ro fiind postate pe un grup national cu acces doar pentru membrii partidului. Majoritatea au ramas surprinsi ca s-a întâmplat acest lucru, ba mai mult conform surselor noastre au fost si oameni care au demisionat din USR la aflarea vestii ca un fost vicepresedinte PSD a ajuns peste noapte în aceeasi functie la USR.

Ieri pe agenda biroului national a ajuns si sesizarea cu privire la cazul Deliei Sucala, membrii biroului national au decis excluderea acesteia din partid.

Biroul local al USR Apahida este alcatuit în acest moment din presedintele Florean Cristian si vicepresedintii Eugen Pop, Mircea Mos, Daniel Fodor si Sebastian Pop.

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: