Consiliul local Apahida are doi noi membri

| Scris de apahida.ro | 2018-03-30 | POLITIC | |

Componența Consiliului local Apahida a fost reîntregită, după ce Partidul Național Liberal a solicitat înlocuirea celor doi membrii exclusi Vălean Răchișan și Fabian Alexandru cu următorii membrii de pe listele permanente. 

Așa cum anticipam Claudia Telecan și Andrei Apahidean sunt cei doi tineri pe care PNL dorește să-i lanseze în locul seniorilor Vălean Răchișan și Alexandru Fabian. Ambii debutează în calitatea de consilier local. 

Procedura de validare a celor două mandate a fost destul de simplă, secretarul comunei a luat act de cererea filialei județene a PNL și a propus comisiei de validare verificarea celor doi consilieri propuși. Secretarul a considerat că cererea de nevalidare depusă de cei doi consilieri excluși, pe fondul contestării procedurii de excludere din partid, în baza unei recomandări făcute de Curtea Constituțională și invocată de cei doi, nu poate impiedica validarea noilor consilieri. 

Comisia de validare s-a reunit, iar noi consilieri au fost validați și au depus jurământul în fața colegilor de Consiliu, a Primarului Grigore Fati și a consilierului județean Ligia Pop prezentă la ședința de ieri. 

Mai multe informații despre cei doi veți putea citi în Jurnalul de Apahida la rubrica ”opinii personale” unde rând pe rând le cerem puncte de vedere cu privire la principalele probleme ale comunei. 

 

 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: