12.000 de arbori vor fi plantați în Apahida! Vino și tu să plantăm împreună!

| Scris de apahida.ro | 2018-04-13 | EVENIMENT | |

Sâmbătă începând cu ora 9 locuitorii comunei Apahida sunt așteptați la cea mai amplă acțiune de plantare efectuată în ultimii 4 ani, care se va desfășura în zona Căbăuș și pentru care sunt pregătiți aproximativ 12.000 de arbori. Primăria Apahida în parteneriat cu Asociația Creștem Împreună informează că și-au anunțat deja prezența 400 de voluntari, dar că invitația rămâne deschisă tuturor persoanelor din comună care vor să să dea o mână de ajutor și care prețuiesc natura. 

Sambata 14 aprilie 2018, incepand cu ora 9.00 va asteptam in locatia zona Aerodrom T. Dirjan Dezmir. Din acest loc vom porni spre solele de teren pe care se va planta cei 12000 puieti de arbori . Voluntarii din comuna Apahida sa aduca de acasa unealta de sapat ( sapa de munte , harlet sau lopata ). - COMUNICATUL PRIMĂRIEI POSTAT PE PAGINA DE FACEBOOK

Peste 100 de localnici și-au anunțat deja prezența la această acțiune.  Conform datelor meteo existente vremea va fi favorabilă, înregistrându-se o temperatura de 23 de grade, fără șanse considerabile de precipitații. 

Acțiunea Primăriei Apahida este una lăudabilă, întrucât dealurile comunei sunt destul de golașe, iar beneficiile împăduririlor de acum vor fi resimțite peste ani. Astfel de inițiative merită încurajate! De altfel nu este prima dată când se organizează o acțiune de împădurire în comună, în urmă cu 4 ani s-au mai plantat 12.000 de arbori, aproximativ în aceeași zonă.

Dacă iubești natura și vrei să-i asiguri un aer mai curat copilului tău vino să plantezi ”rădăcini pentru 100 de ani”, sâmbătă 14 aprilie ora 9, în zona Aerodromului Traian Dârjan. 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: