Locuitorii din Bodrog au sărbătorit asfaltarea drumului principal

| Scris de apahida.ro | 2018-07-13 | ADMINISTRATIV | |

Primăria comunei Apahida a reușit în urmă cu câteva săptămâni să finalizeze asfaltarea drumului comunal Pata-Bodrog, iar acum cel mai mic sat al comunei este conectat la rețeaua de străzi asfaltate existentă la nivel local. Conform preotului din Bodrog in sat locuiesc aproximativ 70 de persoane, in marea majoritate persoane în vârsta, însă modernizarea drumului ar putea să-i determine pe tineri să se reorienteze și să-și construiască case în această zonă. Centrul Clujului se află la doar 16 km, iar drumul de acum nu mai este un impediment. 

Bucuroși că au scăpat de noroi și praf locuitorii satului Bodorg au organizat o petrecere pentru a inaugura noul drum. Câteva zeci de persoane au participat azi la Bodrog unde un localnic mai inimos s-a oferit să gătească un ceaun pentru toți participanții. Localnicii i-au mulțumit primarului și consilierilor pentru că au inclusul drumul lor în proiectul de modernizare drumuri. 

Edilul comunei Grigore Fati a precizat că era nevoie de un punctaj mai bun pentru obținerea finanțării europene și includerea sectorului de drum respectiv îmbunătățea punctajul proiectului suficient pentru ca finanțarea să fie eligibilă. 

La ”inaugurare” pe lângă primarul Grigore Fati și viceprimarul Ilinca Crăciunaș au participat și următorii consilieri locali Rus Sorin, Bob Ioan, Buhatel Florin, Csabai Stefan, Oltean Ioan și Zăman Claudia. Opoziția a fost reprezentată de unul din liderii PNL Apahida, consilierul local Tudor Oros, prezent de altfel la aproape toate evenimentele importante care au loc în comună.

 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: